NASZE WYROBY
Spody do pizzy małe
Waga netto: 200 g. Pakowane hermetycznie w atmosferze ochronnej, po 2 szt. w torebkach foliowych,
po 10 torebek w kartonach zbiorczych. Termin przydatności do spożycia - 3 tygodnie od daty produkcji.
Wyrób nie wymaga lodówki i nie zawiera środków konserwujących.
Sprzedajemy ich przeciętnie ok. 50-200 opakowań w jednym markecie tygodniowo.
Produkt praktycznie sprzedaje się we wszystkich małych i dużych sklepach.
Spody do pizzy duże

Waga netto - 140 gr. Pakowane hermetycznie w atmosferze ochronnej, po jednej sztuce w foremkach aluminiowych (służących do bezpośredniego wypieku), po 10 sztuk w kartonach zbiorczych.
Termin przydatności do spożycia - 3 tygodnie od daty produkcji. Wyrób nie wymaga lodówki i nie zawiera środków konserwujących. Sprzedajemy ich przeciętnie ok. 50-300 opakowań w jednym markecie tygodniowo.
Produkt praktycznie sprzedaje się we wszystkich małych i dużych sklepach.
Tortillas (Placki meksykańskie - kukurydziane)

Waga netto - 200gr. Pakowane hermetycznie w atmosferze ochronnej, po dwie sztuki w torebkach foliowych, po 10 torebek w kartonach zbiorczych. Termin przydatności do spożycia - 3 tygodnie od daty produkcji. Wyrób nie wymaga lodówki i nie
zawiera środków konserwujących. Tortillas są nowością na polskim rynku. Należy spodziewać się dużego zainteresowania tym wyrobem ze względu na jego walory smakowe, oraz modę na produkty z "kuchni świata".
Bułka tarta
Waga netto - 0,5 kg, pakowana w kartonach zbiorczych po 10kg. Dla przemysłu również w workach polipropylenowych o masie 25kg oraz na paletach euro 400-600kg.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy od daty produkcji. Wyrób produkowany na specjalnej, nowoczesnej linii technologicznej zapewniającej czystość i właściwą ziarnistość oraz świeżość wyrobu (bez zwrotów piekarniczych). Standardowo produkt mielony z użyciem sita 4mm, na życzenie dostępna jest ziarnistość 2,3,5 i 8 mm. Produkt podlega ścisłej kontroli jakości, produkowany z mąki najwyższej jakości.
Najważniejsze zalety produktu:

- rewelacyjna czystość mikrobiologiczna potwierdzona badaniami sanepidu
- 0% zwrotów piekarniczych
- 0% dodatku tłuszczu
- 0% dodatku cukru
- zawartość drożdży obniżona o 50%
- wilgotność 6% przy normie 10%
- dobra cena przy takiej jakości
Produkt sprzedawany jest w podwójnych estetycznych opakowaniach z folii celuloidowej.
Nasza bułka z powyższych względów stanowi doskonały półprodukt do produkcji pasztetów, pierogów, panierki i innych wyrobów. Zaopatrujemy nią duże zakłady mięsne. Jest ceniona i poszukiwana przez gospodynie domowe.

Amerykańskie ciasteczka owsiane
Waga netto 250 gr. - super chrupiące, delikatne, wypieczone według starej amerykańskiej receptury.
Skład: jaja, cukier, margaryna, olej, płatki owsiane, sól, mąka, aromat waniliowy.
Ciasteczka domowe
Waga netto 250 gr. - na naturalnych surowcach, niearomatyzowane, 
wypieczone wg tradycyjnej polskiej receptury.
Skład: jaja, cukier, margaryna, mąka.
Nasze ciasteczka sprzedawane są w estetycznych, hermetycznych, przezroczystych pojemnikach. Duża waga ciasteczek aż 250g netto. Pakowane są w kartonach zbiorczych, po 10 opakowań jednostkowych w każdym. Sprzedajemy ich przeciętnie od 100 do 1000 opakowań jednostkowych w jednym markecie tygodniowo. Produkt praktycznie sprzedaje się we wszystkich małych i dużych sklepach.
Termin przydatności do spożycia - 120 dni od daty produkcji.
BARANKI WIELKANOCNE

Baranek z pieczywa mały
Waga netto ≈ 200g, pakowany w kartonach zbiorczych po 14 sztuk
Baranek z pieczywa duży
Waga netto ≈ 500g, pakowany w kartonach zbiorczych po 5 sztuk.
Baranki pakowane są w folię celuloidową i kolorową wstążkę.
(Kolor wstążki może się różnić od widocznej na zdjęciu).
Zaleca się używać baranków do celów dekoracyjnych.
Proponujemy Państwu bardzo ciekawy i rewelacyjnie sprzedający się
w ubiegłych latach produkt.
|